Despre noi

Cabinetul nostru există din 2014, și tot de atunci a colorat viețile multor blănoși și stăpânilor săi. Medicii Colorvet formează o echipă tânără, plină de energie și desigur, caracterizată de profesionalism și dedicare.

Suntem un cabinet de familie, un loc în care animalele se simt bine primite, într-un mediu cald și liniștit, diferit de contextele medicale reci, care tind să le accentueze starea de anxietate.

Ne dorim să fim aproape de fiecare caz și să-l urmărim cu atenție, alegând și aplicând cele mai bune tratamente. Evoluția micuțului tău prieten este importantă pentru noi și ne bucurăm mult atunci când putem să fim parte din frumosul lui proces de creștere.

Este responsabilitatea noastră, a medicilor, dar și a stăpânilor, de a ne asigura că micuții blănoși primesc îngrijirea de care au nevoie pentru a se bucura de o viață activă și fericită.

Viziune

Ne dorim ca fiecare animal care pune lăbuța în cabinetul nostru, să dea energic din codiță odată ce se întoarce acasă.

Cum ajungi la Colorvet?

Faci o pre-programare

Completând formularul de aici, oferind detaliile solicitate.

Confirmăm programarea

Un coleg din echipa noastră te va suna pentru a confirma programarea.

Consultație

Ajungi la cabinet, unde noi preluăm cazul animăluțului tău.

Te întorci acasă fericit

Fericirea ta, este direct proporțională cu energia din codița lui.

Echipa noastră

Dr. Fărcaș Alexandra

Medic Veterinar

Mereu cu zâmbetul pe buze, Alexandra a deschis cabinetul Colorvet imediat după ce a ieșit din banca Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara. Înainte de a activa în propriul cabinet, și-a dedicat tot timpul liber pentru a practica medicina veterinară în paralel cu teoria dobândită din studii. Are 8 ani de experiență și o dorință dinamică de a fii în pas cu noile tehnologii, tratamente și viziuni asupra îngrijirii animalelor.

Deține cursul internațional VASTA de anestezie si cursul de anestezie in cadrul VetAkademos; cursuri multiple de dermatologie, chirurgie și stomatologie.

Dr. Ghighilicea Ștefania-Gabriela

Medic Veterinar

Ștefania completează curcubeul Colorvet, cu empatie, respect și dorința de a trata fiecare animal cu grijă și profesionalism. A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara în 2022, însă viața ei s-a dedicat încă de la început către fericirea și bunăstarea tuturor animăluțelor. A început practica imediat cu finalizarea facultății și este determinată să pună în aplicare toată experiența acumulată până acum. Ne bucurăm să o avem alături de noi ca medic în echipa Colorvet, unde tratăm împreună cei mai voioși pacienți.

Este pasionată de Grooming, motiv pentru care a ales să se specializeze urmând un curs în această direcție. Procesul de învățare și specializare nu se va încheia niciodată în parcursul unui medic veterinar.

Dr. Grigore Felecan

Comportamentalist și Medic Veterinar

Grig iubește animalele și este dedicat să îi ajute pe oamenii să creeze o conexiune reală cu animalul lor de companie. După ce a lucrat în cabinetul veterinar și-a dat seama că multe probleme medicale pot fi evitate dacă sunt corectate din timp problemele de comportament și de interacțiune cu animalul de companie. Pentru el, pasiunea pentru animalele de companie vine din conexiune reală și contribuția pe care o poate aduce în viața acestor ființe.

Pentru o relație determinată de afecțiune și iubire între tine și animăluțul tău, Grigore vă întâmpină cu cele mai bune sfaturi și propuneri.

Vipie Denisa

Groomer

Este o tânără dedicată și plină de pasiune pentru medicina veterinară,studenta în anul 2 al Facultății de Medicină Veterinară. De-a lungul călătoriei sale academice, se dedică învățării profunde a științelor medicale și a abordărilor terapeutice pentru îngrijirea și vindecarea animalelor.
Își desfășoară abilitățile și atenția în îngrijirea atentă a patrupezilor și felinelor prin activitatea sa de grooming canin și felin. Cu răbdare și măiestrie, oferă animalutelor atenție individualizată și un aspect îngrijit, făcându-le să se simtă cele mai iubite și răsfățate.
Drumul său în medicina veterinară și în lumea grooming-ului canin și felin este plin de oportunități și realizări remarcabile.
Denisa vă așteaptă cu drag cu animăluțele dumneavoastră la toaletare, SPA și răsfățul bine meritat.